MENÜ
Minden nap új élmény VÁR!

Érték alapú - Élményutalvány

Ha szeretne életre szóló élményt ajándékozni szeretteinek, munkatársainak, vagy lenyűgözné üzleti partnereit, vásároljon fix összegű ajándékutalványt a Hotel Kapitány****superior Wellness-be! Az élmény a legjobb ajándék!

Érték alapú - Élményutalvány
Érvényesség:
A kiállítástól számított 1 évig.
Ár:
 • 10 000 Ft
 • 20 000 Ft
 • 50 000 Ft

Az ajándékutalvány tartalma:

Fontos információk:

-          Az utalvány a vásárlástól számított 1 évig érvényes.

-          A megvásárolt értékű utalvány szabadon felhasználható a Hotel Kapitány által nyújtott szolgáltatásokra, a szabad kapacitás függvényében.

-          Az utalvány értéke az igénybe vett szolgáltatások végösszegéből kerül jóváírásra.

 • Amennyiben az igénybe vett szolgáltatások összértéke magasabb az utalvány értékénél, a különbözet a helyszínen fizetendő készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP-kártyával (az igénybe vett szolgáltatások függvényében).
 • Amennyiben az igénybe vett szolgáltatások összértéke alacsonyabb az utalvány értékénél, a különbözet visszatérítésére, készpénzben történő kifizetésére nincs mód!

-          A kiállított utalványt egy alkalommal lehet beváltani, fennmaradó összeg esetén nincs mód több alkalommal történő felhasználásra! (Javasoljuk több, kisebb értékű utalvány vásárlását!)

-          Az utalvány beváltásához előzetes egyeztetés szükséges, kérjük, hogy a foglalás során hivatkozzon az utalvány sorszámára! Előre nem egyeztetett esetben a helyszínen nem áll módunkban az utalványt elfogadni! 

-            Az ajándékutalvány fizetőeszközként funkcionál, ezért kérnénk a helyszínen leadni!

További kérdés esetén állunk rendelkezésére a sales@hotelkapitany.hu e-mail címen vagy a +36 87 550 166-os telefonszámon.

Fizetési módok:

A csomag árát online bankkártyás fizetésnél azonnal; átutalásnál / SZÉP kártyás fizetésnél a megrendelést követő 5 napon belül kell rendezni. Az összeg beérkezését követően 2 munkanapon belül e-mail-ben, pdf formátumban küldi a szálloda az utalványt.
Szállodánk OTP, MKB és K&H SZÉP kártyát elfogad. Amennyiben az utalvány ellenértékét SZÉP kártyával szeretné kiegyenlíteni, a megrendelésénél a SZÉP-kártyás utalás fizetési módot válassza!
A beérkezett összegről a szálláshely előlegszámlát állít ki, ehhez minden esetben szükséges a számlázási név és cím megadása a megrendelés során, vagy külön e-mailben a sales@hotelkapitany.hu e-mail címen!
Megadott áraink az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, melynek mértéke 18 éves kor felett 490 Ft/fő/éjszaka, helyszínen fizetendő.

SimplePay fizetési tájékoztató letöltése (pdf)

Felhasználási és lemondási feltételek:

 • A megvásárolt utalványt visszaváltani nem lehet, de a csomag nem névre szóló, ezért bárkire átruházható.
 • Előre nem egyeztetett esetben a helyszínen nem áll módunkban az utalványt elfogadni!
 • Az ajándékutalvány fizetőeszközként funkcionál, ezért kérnénk érkezéskor a recepción leadni! Az utalvány készpénzre nem váltható, továbbá a felhasználatlan összeget nem áll módunkban megtéríteni!
 • A lejárati idő meghosszabbításának lehetőségéről és feltételeiről kérjük, még a lejárat előtt érdeklődjön a megadott e-mail címen! A lejárati időn túl az utalvány meghosszabbítására, felhasználására, vagy értékének visszafizetésére nem tudunk lehetőséget biztosítani!
 • A csomag árát online bankkártyás fizetésnél azonnal; átutalásnál / SZÉP kártyás fizetésnél a megrendelést követő 5 napon belül kell rendezni. Az összeg beérkezését követően 2 munkanapon belül e-mail-ben, pdf formátumban küldi a szálloda az utalványt.

Miért érdemes érték alapú ajándékutalványt vásárolnia?
- Extra hosszú érvényesség: a kiállítástól számított 1 évig felhasználható

- Névre szóló, személyes ajándék (igény esetén)

- Az összeg szabadon felhasználható a Hotel Kapitány szolgáltatásaira
 • Gyors, online vásárlás
 • Választható fizetési módok
 • Bankkártyás fizetési mód esetén az ajándékutalványt azonnal küldjük!