MENÜ
Minden nap új élmény VÁR!

Megrendelés

ADNI ÖRÖM! AJÁNDÉKOZÁS FOLYAMATBAN…

Gratulálunk! Már csak pár lépésre van attól, hogy valakinek mosolyt csaljon az arcára!

Választott ajándékutalvány: Érték alapú - Élményutalvány

Érvényes: A kiállítástól számított 1 évig.-ig

Kérem adja meg, hogy melyik utalványtípusból hány darabot szeretne vásárolni!

db 10 000 Ft / db
db 20 000 Ft / db
db 50 000 Ft / db

Megrendelő adatai:

Postázási adatok:

SZÁMLÁZÁSI ADATOK MÁSOLÁSA IDE

A megrendelés összegét kérjük a 5 munkanapon belül szíveskedjen átutalni a szálloda bankszámlaszámára:

  • OTP Bank, Sümegi Fiók, HOT-ÉP Kft: 11748100-20131502-00000000
  • IBAN: HU02 11748100-20131502-00000000
  • SWIFT KÓD: OTPV HUHB
FIGYELMEZTETÉS! Átutaláskor kérjük, tüntesse fel a megjegyzés rovatban a megrendelő nevét és a rendelési számot, valamint kérjük külön megadni a számlázási címet. Amennyiben más névről érkezik az utalás, mint ami a megrendelőn szerepel, kérjük, előre jelezze!
Szállodánk OTP, MKB és K&H SZÉP kártyát elfogad. Amennyiben az utalvány ellenértékét SZÉP kártyával szeretné kiegyenlíteni, kérjük, NE az átutalásos fizetési módot válassza, utólagos módosításra NINCS lehetőség, visszautalásra NINCS lehetőség.
A fizetési folyamat elindításával Ön elfogadja, hogy a HOT-ÉP Kft. (székhely:  8330 Sümeg, Tóth Tivadar u. 19.) által a https://hotelkapitany.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
A bankkártya adatokat kizárólag az OTP Mobil Kft. oldalán adja meg!
A "Megrendelem" gomb megnyomása után Ön az OTP Mobil Kft. fizetőoldalára jut!


SimplePay fizetési tájékoztató letöltése (pdf)

A megrendelés összegét kérjük 5 munkanapon belül szíveskedjen megfizetni.
  • OTP SZÉP kártyával: a SZÉP kártya honlapján keresztül tudja átutalni az összeget, ahol a Hotel Kapitány**** Wellnesst kiválasztva tudja elindítani a tranzakciót. Kérjük, ebben az esetben feltétlenül küldje el a tranzakciós bizonylatot, az utaló nevét és számlázási címét a sales@hotelkapitany.hu e-mail címre.
  • MKB SZÉP kártya esetében: kérjük, küldje el a SZÉP kártya azonosítóját és a kártya tulajdonos nevét, amely alapján küldeni fogunk egy előrefizetési azonosítót, amellyel az MKB SZÉP kártya honlapjáról tudja elindítani a tranzakciót. A sikeres utalást követően kérjük, küldje el a tranzakciós bizonylatot és számlázási címét a sales@hotelkapitany.hu e-mail címre.
  • K&H SZÉP kártyával: az utaláshoz a K&H SZÉP kártya központtal kell felvenni a kapcsolatot, a szálloda azonosítója: 84004661, ezt kell megadni a tranzakcióhoz. A sikeres utalást követően kérjük, küldje el a tranzakciós bizonylatot, az utaló nevét és számlázási címét a sales@hotelkapitany.hu e-mail címre.

FIGYELMEZTETÉS! Kérjük, amennyiben SZÉP kártyával kívánja rendezni az utalvány ellenértékét, a szükséges adatokat minden esetben írásban egyeztesse értékesítő kollégánkkal a sales@hotelkapitany.hu e-mail címen - ennek elmaradása esetén az utalt összeg beazonosítására és elfogadására sajnos nem tudunk garanciát vállalni. Utólagos fizetési mód változtatására NINCS lehetőség, visszautalásra NINCS lehetőség!