













SÜMEGI BETYÁRLEVES
Vendégeink egyik örök érvényű kedvence, igazi őszi étel, ami akár főfogásként is megállja a helyét!
Most Ön is elkészítheti otthon, íme a recept:
Apróra vágunk egy fej vörös hagymát, zsiradékon üvegesre pirítjuk (legfinomabb sertés, vagy mangalica zsíron!)! A sertéshúst felkockázzuk, a hagymához adjuk, alaposan lepirítjuk! Megszórjuk piros paprikával, sózzuk, borsozzuk, köménnyel és fokhagymával fűszerezzük, majd felöntjük vízzel. Amikor a hús már majdnem puhára főtt, hozzáadjuk a zöldségeket (bármi mehet bele, amit otthon találunk: sárgarépa, karalábé, petrezselyemgyökér, burgonya, zöldbab, gomba), a tejszínt és a tárkonyt. A végén citrommal tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!
Wellness weekdays all year round, even for the whole family at Castle of Sümeg in the Hotel Kapitány!
Weekend Package, Family Relaxation with Knight Tournament!
Weekend Package, Family Relaxation with Knight Tournament!
Historical festival weekend with medieval programs, castle attack!
Summer Package, Family Relaxation with Knight Tournament!